IT-konsult 24/7

Vi jobbar dag in och dag ut för att säkerställa drift och funktion till våra kunder. Genom en tydlig arbetsprocess, transparens och riskanalys säkerställer vi inte bara era projekt, vi levererar en kvalitetssäkrad och kostnadseffektiv IT som tål att utmanas.

Kontakta oss

Er verksamhet i fokus

Det ska bara fungera

On-premises / lokal IT

Alla rekommenderas inte att köra i molnet. Vi säkerställer er IT-säkerhet, drift och funktion vare sig ni vill jobba ute på fält eller sitter på ett kontor.

Hybrid IT

En vanlig utmaningen är att kunna kombinera lokal IT med en molnlösning och ändå behålla både IT-säkerheten och användarvänlighet.

Molnet

Identifiera och segregera en IT-miljö kräver precision och noggrannhet. Vi hjälper er med att komma igång med molnet eller migrera er IT-miljö.

IT går fort, vi hänger med

Något nytt på marknaden? Vi har troligen redan utvärderat det

Driftsäker IT

En fungerande IT-miljö innebär inte en massa IT-konsulter, det gäller rätt produkt och tjänst till rätt företag.

Konsekvensanalys & kvalitetssäkra

Vi utarbetar alltid en konsekvensanalys och kvalitetssäkrar er IT innan något tas i bruk. Vi ska kunna säga 100%.

Utvecklingen går fort

Genom vår egen datahall utvärderar vi ofta nya tekniska lösningar för att kunna säkerställa både kunskap och kompetens bland våra konsulter.

Cybersecurity en del av IT


Våra IT-konsulter jobbar redan med IT-säkerhet och är en del av ProjAlpha - Security Operations Center. Det är vår bestämda uppfattning av IT och IT-säkerhet idag ska hanteras tillsammans under kategorin IT.

Referenser