Tjänster

Med Projalpha som partner kan du glömma IT eftersom vi kommer ihåg den åt dig.
Du får en modern och driftsäker IT-miljö anpassad efter företagets behov –
och en personlig tekniker som löser allt det praktiska, så att du kan fokusera på ditt jobb.
Vi erbjuder olika tjänster från telefoni till avancerad IT-Säkerhet.

IT-Säkerhet

Vi brinner för att ständigt utmanas och utveckla effektiva metoder att bekämpa hot inom IT-världen. Men handlar även om er som företag, det måste vara användarvänligt. Balansen mellan hög säkerhet och användarvänlighet är något som ständigt utvecklas och utvärderas. Vår säkerhetsplattform hjälper er att säkra er IT-miljö.

Kommunikationsplattform

Aldrig har vi varit mer uppkopplade än vad vi är idag. Genom att använda vår kommunikationsplattform kan vi förenkla er kommunikation, men även kryptera all kommunikation enligt rådande standard för att minska risken för dataläckage.

Aktiv IT-övervakning med maskininlärning

Driftsäkerhet innebär att hela er IT-miljö ska kunna krascha, men lika snabbt kunna återställas. Genom vår aktiva IT-övervakning hjälper vi er att säkra upp er IT-miljö genom en avancerad och proaktiv övervakning.

Stresstest

Ett av de största hoten mot uppkopplade IT-system är säkerhetshål. Hos oss på ProjAlpha följer vi de hotbilder som finns idag mot er IT-miljö och utför ständigt stresstester för att se till att ni alltid har de senaste uppdateringar till era IT-system.

Kameraövervakning med AI

Vi lyssnar på våra kunder och efterfrågan på kameraövervakning ökar. Vi har därför tagit fram en helhetslösning där vi integrerat vår säkerhetsplattform tillsammans med ett bevakningsföretag.

IaaS / SaaS

Genom vår plattform ”The Grid” kan vi idag låta dig äta tårtbiten, men även behålla den. Oavsett om ni är i behov av en avancerad applikation eller en hel serverpark räcker det med en internetuppkoppling till ert kontor. Alla våra applikationer och servrar är integrerade i vår säkerhetsplattform.

Säker filhantering

GDPR sätter idag en ny standard för hur vi kan handskas med datalagring. Genom vår säkra filhantering erbjuder vi er som företag en oerhört enkel plattform där ni har full kontroll över den data ni har lagrad.

Infrastruktur & drift

Vi på ProjAlpha har lång erfarenhet när det gäller driftsäker infrastruktur med en bred kundkrets i olika storlekar. Vi jobbar med flera olika tillverkare och partners för att kunna leverera en kostnadseffektiv lösning åt er.

Beslutsstöd och dataanalys

Vi jobbar med enorma mängder data dagligen, och vet hur vi ska identifiera den där nålen i höstacken. Vi har ett brett samarbete med flera aktörer där vi tar fram den bästa lösningen för dig som kund. Säljdata bearbetas och analyseras för att ni ska kunna få fram strategiska säljstrategier. Avvikande händelser i era processflöden blir snabbt upptäckta och åtgärder kan sättas in i tidigt skede. Genom att analysera dataflöden kan ert företag bli än mer effektivt och arbetsprocesser förfinas ytterligare.

Datadestruktion

Genom att anlita oss så garanterar vi er att er data försvinner, antingen genom destruktion eller radering. All radering och destruktion sker enligt rådande standard och är godkänd av försäkringsbolagen.

”The Grid”

är vår mest avancerade plattform vi någonsin byggt. I princip bygger detta på att vi har byggt upp ett mini-internet i flera lager som möjliggör en helt annan nivå av säkerhetslösningar som inte varit möjligt tidigare. En stor fördel är att vi idag kan integrera er befintliga IT-miljö med ”The Grid”, oavsett vart ni befinner er. Dessutom kan vi lastbalansera trafikflöden och bygga High-Availability lösningar oberoende av er IT-miljö. Alla kunder får självklart tillgång till vår befintliga säkerhetsplattform när ni ansluter er till ”The Grid”.

E-post

Vår epost-lösning består av flera avancerade säkerhetssystem för att säkerställa att er kommunikation ej hamnar i fel händer. Vi jobbar med flertal olika lösningar och leverantörer för att kunna skräddarsy ert företags behov.

IP-telefoni

Genom vår IP-telefoni får ni tillgång till en kostnadseffektiv telefonväxel som skräddarsys efter ert företags behovsbild. All kommunikation sker krypterat för att undvika avlyssning vilket idag är väldigt enkelt att genomföra.

Referenser

 • Vi har anlitat ProjAlpha i snart 3 år och hela tiden fått ett förstklassigt arbete utfört! Uppstår det frågetecken eller det någon enstaka gång varit något som inte fungerat, så har vi fått hjälp direkt och allt sammanlagt gör att vi är en väldigt nöjd kund!

  Mats Andersson Godsinlösen Nordic AB
 • ProjAlpha har under lång tid hjälpt oss med våra infrastrukturlösningar samt daglig support för våra användare, både hård- och mjukvaruärenden. Kompetensen är hög och servicenivån ännu högre. De ställer verkligen upp när det krisar!

  Marcus Kirsebom Qlear AB
 • “Bobby är en verklig klippa i hanteringen av datorerna och inte minst när de eller vi har stökat till det en smula. Han gör maskinerna mänskligare. Bobby är kunnig, snabb, säker, uppslagsrik och serviceinriktad. Han ställer alltid upp och får maskiner och deras brukare att framstå i sin ljusaste dager.”

  Anna Ryden Advokathuset Brämberg och Ryden
 • “Fantastisk service och mycket bra lösningar för vår firma.Framförallt ett mycket bra säkerhetstänk.De har stor kunskap och trevliga.kan varmt rekommendera dem.”

  Andreas Thorsson Österlens Poolcenter
 • "Kan varmt rekommenderar ProjAlpha, grymt säkerhetstänk och stabila lösningar, servicen är fantastisk. Vi fick hjälp med både infrastruktur och underhåll."

  Jacob Youssef Candy People
Har du en fråga ?

Vi är inte här just nu men du kan skicka ett mail till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Inte läsbas? Byt text. captcha txt