Om oss

Vi på ProjAlpha består av ett hårt arbetande team med lång erfarenhet inom IT branschen. Genom att pressa de tekniska lösningarna till sin yttersta gräns kan vi alltid säkerställa att ni som företag får en kostnadseffektiv IT. Genom att fokusera på säkerhet tryggar vi er data så att ni inte behöver oroa er för eventuell dataförlust.

Konsultation – Juridisk vägledning – Dataskyddsombud – Projektledning


Grundläggande för att kunna implementera ett säkerhetssystem är våra kunders infrastruktur. Utan en välplanerad struktur kommer ett säkerhetssystem orsaka mer problem än lösningar.


Ordning och reda är en grundpelare för all IT-infrastruktur. Det ska finnas tydliga riktlinjer för hur data ska lagras och handskas med, avtal med befintliga aktörer och en väl ifylld dokumentation på hela verksamheten. Först när detta är på plats så kan man påbörja en integration med ett säkerhetssystem.

Referenser

 • Vi har anlitat ProjAlpha i snart 3 år och hela tiden fått ett förstklassigt arbete utfört! Uppstår det frågetecken eller det någon enstaka gång varit något som inte fungerat, så har vi fått hjälp direkt och allt sammanlagt gör att vi är en väldigt nöjd kund!

  Mats Andersson Godsinlösen Nordic AB
 • ProjAlpha har under lång tid hjälpt oss med våra infrastrukturlösningar samt daglig support för våra användare, både hård- och mjukvaruärenden. Kompetensen är hög och servicenivån ännu högre. De ställer verkligen upp när det krisar!

  Marcus Kirsebom Qlear AB
 • “Bobby är en verklig klippa i hanteringen av datorerna och inte minst när de eller vi har stökat till det en smula. Han gör maskinerna mänskligare. Bobby är kunnig, snabb, säker, uppslagsrik och serviceinriktad. Han ställer alltid upp och får maskiner och deras brukare att framstå i sin ljusaste dager.”

  Anna Ryden Advokathuset Brämberg och Ryden
 • “Fantastisk service och mycket bra lösningar för vår firma.Framförallt ett mycket bra säkerhetstänk.De har stor kunskap och trevliga.kan varmt rekommendera dem.”

  Andreas Thorsson Österlens Poolcenter
 • "Kan varmt rekommenderar ProjAlpha, grymt säkerhetstänk och stabila lösningar, servicen är fantastisk. Vi fick hjälp med både infrastruktur och underhåll."

  Jacob Youssef Candy People
Har du en fråga ?

Vi är inte här just nu men du kan skicka ett mail till oss, så svarar vi så snart vi kan.

Inte läsbas? Byt text. captcha txt